Termeni și condiții – Bio Mediteran

Termeni și condiții de utilizare a website-ului

Website-ul www.biomediteran.ro este deținut și operat de către S.C. Bio Mediteran Sim S.R.L.-D cu sediul social și punctul de lucru în Timișoara, strada Albinelor nr. 74.

Registrul Comertului: J35/1124/14.05.2015

CUI: RO 34505415

Tel: 0731538764

Email: contact@biomediteran.ro

Utilizarea site-ului biomediteran.ro  implică acceptarea anumitor termeni și conditii de utilizare de aceea recomandăm  citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul biomediteran.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii.

Drepturi de marcă.

Numele Bio Mediteran și logo-ul Bio Meditean sunt mărci înregistrate de către S.C. Bio Mediteran Sim Srl-D. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obținut în prealabil autorizație de la S.C. Bio Mediteran Sim Srl-D,  constituie infracțiune și  se pedepseste conform legilor în vigoare.

Drepturi de autor (copyright).

Tot conținutul site-ului biomediteran.ro: text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea Bio Mediteran Sim S.R.L.-D  și/sau a asociaților, a partenerilor și/sau a furnizorilor săi si este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Politica prețurilor și ofertelor promoționale. 

Clienții biomediteran.ro vor fi  informati dacă un produs  este sau nu este in stoc, dacă se poate aduce la comandă,  și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi afișate pe site  sau transmise prin e-mail sau telefon.

Produsele comercializate prin intermediul biomediteran.ro vor fi întotdeauna însoțite de factură fiscală sau de bon fiscal, in momentul livrării.

Prețul pentru produsele comandate, TVA-ul aplicabil și alte taxe aferente  sunt cele afișate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteți comanda dumneavoastră. Periodic, acestea pot suferi schimbări; dar schimbările vor afecta doar comenzile viitoare, nu și pe cele deja acceptate și confirmate. Toate preturile afișate conțin TVA.

S.C.  BIO MEDITERAN SIM SRL-D  îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, respectând legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului, newsletter-ului sau pe pagina oficială de Facebook.

De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil.  S.C.  BIO MEDITERAN SIM SRL-D nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Politica de retur.

Conform legislatiei în vigoare renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, îl puteti returna în termen de 30 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică. Pentru retur vă rugăm să ne informaţi cu privire la decizia dvs.  de a returna produsul, printr-un contact telefonic sau pe email.  Produsul/ele vor trebui returnate în starea initială (cu toate accesoriile acolo unde este cazul), iar costul returului va fi suportat de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 10 zile calendaristice. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.

Produsele care nu se acceptă la retur sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele perisabile (fructele proaspete)
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt (mai putin de 10 zile)  și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate.

Politica de confidențialitate. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Bio Mediteran S.R.Ș.-D, cu sediul în Timișoara, str. Albinelor, nr. 74, jud. Timiș, număr de ordine în Registrul Comertului J35/1124/15.05.2015, Cod unic de identificare RO34505415, are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul biomediteran.ro, va dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) să intre în baza de date a societatii S.C. BIo Mediteran Sim Srl-D și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta. Toți cei care au furnizat adresa de email în accepțiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizată. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Bio Mediteran SIm Srl-D,  este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare și de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Bio Mediteran Sim Srl-D, efectuarea de statistici interne, fără alte obligații din partea SC Bio Mediteran Sim Srl-D.

SC Bio Mediteran Sim Srl-D va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC Bio Mediteran Sim Srl-D va transforma datele cu caracter personal în date anonime și le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. SC Bio Mediteran Sim Srl-D, garantează confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Bio Mediteran este înregistrată în Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal deținut de ANSPDCP sub nr. 31374

Sesizări.

Ne puteți ajuta să fim mai buni! Feedback-ul dvs. este important.

Orice reclamație referitoare la produsele, preturile acestora, condițiile și modalitatea de livrare ne este utilă pentru a atinge unul din obiectivele noastre principale, acela de satisfacere  a clienților nostri.

Pentru orice sugestie/ reclamație, sau informație necesară vă stăm la dispoziție la: telefon: contact@biomediteran.ro sau pe  email: contact@biomediteran.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.