Bio Mediteran aduce în platourile tale gusturi și arome din gastronomia mediteraneană. Prin producătorii atent selectați din Spania, am ales să aduce doar  produsele cele mai naturale, gustoase și sănătoase.

Tărmurile temperate ale Mediteranei sunt casă pentru soare, mare și delicioasele produse și feluri de mâncare considerate ca fiind cheia către o bună sănătate. Cu un renume la nivel mondial și numeroase studii științifice despre ea în ultímele decenii, dieta mediteraneană a reprezentat și reprezintă relația dintre alimentația naturală specific zonei bazinului mediteran și o viată sănătoasă. Consumul de legume, fructe, nuci seminte, cereale integrale, ulei de măsline extravirgin, pește, și evitarea alimentelor procesate , a grăsimilor saturate, a fost asociat cu rata scăzuta a bolilor cardiovasculare  și  problemelor datorate colesterolului.

Când rata bolilor cardiovasculare și a deceselor datorită acestora este în crestere în marea majoritate a țărilor industrializate , aderararea la un stil de alimentatie sănătos reprezintă cea mai buna alegere cu rezulatate evidente pe termen scurt cât și de lungă durată . Consumul produselor bio constituie o întoarcere la “origini”, la o alimentație sănătoasă de care depinde în mare parte sănătatea și calitatea vieții ființei umane.

Misiunea noastră

Prin promovarea produselor pe care le comercializăm dorim  conștientizarea și aderarea unui sector cât mai mare al cosumatorilor la aceste produse și rețete cu specific mediteranean, care au ca rezultat doar beneficii, o viată mai lungă și sănătoasă, lipsită de boli.