Descoperă curmalele Medjool, comandând GRATUIT o mostră!

Pentru că un gust face mai mult decât o mie de cuvinte!

Despre curmalele Medjool

Curmalele Medjool au fost considerate "fructele regilor" cu mii de ani în urmă. Sunt extraordinar de  mari,  extrem de gustoase și au o textură foarte cărnoasă. Sincer.. au un gust extrem de delicios, regesc! Poate că de acolo le vine și denumirea. Nouă ne-ar place să le încoronăm dacă am putea, dar mai bine vă lăsăm să le descoperiți!  Nici gustul lor, nici valoarea nutrițională excepțională nu s-au schimbat de atunci. Prin urmare, chiar și astăzi, aceste curmale te pot face să te simți răsfățat(ă) ca un rege :).

Beneficii pentru sănătate

Curmalele Medjool sunt extrem de hrănitoare și reprezintă o sursă bogată de fibre dietetice. Acestea conțin fier, potasiu, vitamine B, flavonoide, antioxidanți și aproape toți cei douăzeci de aminoacizi. Aproximativ doar 7 curmale au aproape  500 de calorii, 4,5 grame de proteine ​​și aproximativ 135 de carbohidrați.

Cum le poți consuma?

Pe lângă faptul că le poți consuma direct, dimensiunea mare și textura cărnoasă a curmalelor Medjool, le fac potrivite pentru umpluturi  cu diverse combinații savuroase, cum ar fi migdale, nuci, fistic, portocale confiate și coajă de lămâie, marțipan, brânză de capră, brânză albastră  etc.

Ce spun cei care le-au probat deja

Ești gata să le descoperi?

Probează-le Gratuit

Le cunoști deja? Descoperă magazinul nostru.

Despre Bio Mediteran

Suntem un start-up din Timișoara, iar din 2016 aducem în platourile românești gusturi și arome din gastronomia mediteraneană. Prin producători atent selectați din Spania, și alte țări din jurul mării Mediterane, am ales să aducem doar  produsele cele mai naturale, gustoase și sănătoase. Dacă ești pasionat de hrană nu doar gustoasă ci și sănătoasă, ne-ar face plăcere să te cunoaștem și să te încântăm cu produsele noastre.