Confidențialitate – Bio Mediteran

Bio Mediteran este înregistrată în Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal deținut de ANSPDCP sub nr. 31374

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Bio Mediteran S.R.Ș.-D, cu sediul în Timișoara, str. Albinelor, nr. 74, jud. Timiș, număr de ordine în Registrul Comertului J35/1124/15.05.2015, Cod unic de identificare RO34505415, are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul biomediteran.ro, va dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) să intre în baza de date a societatii S.C. BIo Mediteran Sim Srl-D și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta. Toți cei care au furnizat adresa de email în accepțiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizată. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Bio Mediteran SIm Srl-D,  este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare și de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Bio Mediteran Sim Srl-D, efectuarea de statistici interne, fără alte obligații din partea SC Bio Mediteran Sim Srl-D.

SC Bio Mediteran Sim Srl-D va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC Bio Mediteran Sim Srl-D va transforma datele cu caracter personal în date anonime și le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. SC Bio Mediteran Sim Srl-D, garantează confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul să vă opuneți prelucrarii datelor personale care va privesc si să solicitati ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datată, semnată și trimisa la punctul de lucru SC Bio Mediteran Sim Srl-D din Timișoara, str. Albinelor nr. 74, Jud. Timiș. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugăm sa ne informati cât mai curând posibil.

Informaţii generale colectate de biomediteran.ro

biomediteran.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la contact@biomediteran.ro sau la numărul de telefon: 0731538764

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.