Salată de spanac cu pateu de măsline negre
Salată de spanac cu pateu de măsline negre
By Corneliu Simidreanu - 1 aprilie 2017

Vă prezentăm o rețetă de mâncare delicioasă și sănătoasă, pe care cu siguranță o veți include în lista voastră de rețete rapide, ușoare și sătătoase, cu ingrediente proaspete și gustoase.

Ingrediente:

  • Frunze de spanac proaspăt
  • Ciuperci
  • Muguri de pin 
  • Pateu de măsline negre
  • Sare roz de Himalaya

 

Elaborare:

  1. Punem într-un castron cantitatea de spanac care o dorim, adaugăm mugurii de pin puțin prăjiț și ciupercile champignon tăiate felii subțiri.
  2. În continuare într-un alt recipient, punem câteva linguri de pateu de măsline negre și ulei de măsline extravirgin și amestecăm până când se omogenizează.

După gust se poate adăuga de asemenea și umpic de oțet. 

  1. Presărăm acest amestec peste spanac și adăugăm apoi și ciupercile și mugurii de pin. Se adaugă umpic de sare, după gust.

O rețetă simplă și rapidă pentru orice ocazie!

Poftă bună!