Făină de migdale 200 g

14,0 lei

Categorie:

Făina de migdale este  recomandată pentru păstrarea sănătații inimii și a mușchilor, și pentru buna funcționare a sistemului  nervos. Are un nivel mult mai redus de carbohidrati fața de făinurile din cereale și un gust deosebit, fiind ideală pentru prăjituri în cazul dietelor care restrictionează carbohidrații.

Făina de migdale este o alternativa fara gluten pentru faina de grâu, grăsimile din migdale combinându-se foarte bine cu ingredientele clasice (oua, unt, lapte). In multe dulciuri de casa făina alba de grâu se poate înlocui cu succes intr-un raport de 1:1 cu faina de migdale, mai putin in cele care necesita drojdie. Pe parcursul digestiei, faina de migdale poate fi fermentata de bacteriile din intestinul gros si transformata in acizi grasi cu lant scurt, mai ales butirat, combustibilul preferat al celulelor din colon.

Poate fi adaugată peste fulgi și fructe pentru un mic dejun delicios, poate înlocui cu succes făina de grâu în prepararea dulciurilor de casă și poate fi adaugată în shake-uri proteice. Este folosită mai ales la prepararea marțipanului, având un gust ușor de recunoscut și un miros foarte plăcut.

Gramaj: 200 g 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Făină de migdale 200 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X